Anunț de ultimă oră legat de o nouă cursă importantă pe aeroportul...

Anunț de ultimă oră legat de o nouă cursă importantă pe aeroportul din Timișoara UPDATE Ce spune Dan Idolu

0
DISTRIBUIȚI

O nouă cursă, importantă pentru orașul nostru, va fi introdusă la sfârșitul lunii martie pe aeroportul din Timișoara. Astfel, președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, a anunțat, ieri, că TAROM va începe operarea unor zboruri de la Iași către Cluj și Timișoara, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Potrivit şefului CJ Iaşi, Maricel Popa, vor fi trei curse aeriene pe săptămână pe ruta Iaşi-Cluj Napoca-Timişoara.

“Vor fi trei curse pe săptămână între Iaşi, Cluj şi Timişoara. Am discutat cu şefii de la TAROM, cursele vor fi introduse de la sfârşitul lunii martie“, a afirmat preşedintele CJ Iaşi, Maricel Popa.

În urmă cu o lună, compania Blue Air a anunţat anularea începând cu 17 februarie a zborurilor Iaşi-Cluj-Timişoara, motivând unele fricţiuni în ceea ce priveşte relaţia cu aeroportul din Timişoara.

Preşedintele CJ Iaşi, Maricel Popa, a spus luni în cadrul dezbaterii cu reprezentanţii firmelor IT din Iaşi că decizia Blue Air de a renunţa la zborurile Iaşi-Cluj-Timişoara s-ar fi luat din motive economice, întrucât gradul de ocupare a aeronavelor nu depăşea 60 la sută.

Întrebat dacă situaţia nu s-ar putea repeta şi în cazul curselor TAROM, şeful CJ Iaşi Marcel Popa a precizat că zborurile vor fi operate cu avioane de dimensiuni mai reduse, iar în plus nu vor exista curse zilnice către cele două oraşe din vestul ţării.

UPDATE Dan Idolu, directorul Aeroportului Internațional Timișoara, ne-a declarat că “eu m-am ferit să fac o asemenea declarație, pentru că, în primul rând, trebuie confirmat de către compania aeriană.


Dacă dânsul (n.r. șeful Consiliului Județean Iași) și-a asumat să spună, este liber să o facă, eu nu pot, decât atunci când am acordul companiei aeriene, cu care am păstrat legătura permanent. Sunt șanse să se întâmple acest lucru, dar putem comunica ceva doar atunci când suntem siguri, dacă este 100%. Dacă este 98%, nu-mi permit să spun în numele companiei”. (Adriana Mîț)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.