Oferte atragătoare pentru viitoarele mirese, la un târg de nunți din Timișoara....

Oferte atragătoare pentru viitoarele mirese, la un târg de nunți din Timișoara. Ce surprize li s-au pregătit

0
DISTRIBUIȚI

Cuplurile din vestul țării care își unesc destinele în acest an sunt așteptate să treacă pragul unuia dintre cele mai faimoase târguri de nunți din Timișoara. Este vorba de Salonul Mirilor, care are loc în perioada 23 – 25 februarie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. Vizitatorii, și în special viitoarele mirese, sunt așteptați cu o mulțime de surprize.

Potrivit organizatorilor, viitorii miri vor putea alege toate serviciile pentru nunta lor: restaurante, muzică, servicii fotografice, cofetării, bijuterii, rochii de mireasă, accesorii, costume de mire, muzică, decorațiuni sau aranjamente florale. De asemenea, firmele prezente la târgul de nuntă pregătesc oferte promoționale și reduceri de preț. Astfel, o firmă din Timișoara oferă 100 de rochii de mireasă la prețul unic de 1.000 de lei bucata.

Totodată, în cadrul ediției din acest an a Salonului Mirilor continuă programul “Mărită-ți rochia”, unde sunt înscrise peste 300 de rochii de mireasă la prețuri simbolice, purtate de femei din vestul țării în cea mai importantă zi din viața lor.

Atmosfera va fi animată de Cove, prezentatorul emisiunii “Mă însoară mama”.


De asemenea, pe scena târgului vor fi defilări de rochii de mireasă și costume de mire, iar evenimentul va debuta cu o prezentare de rochii de mireasă neconvenționale, realizate din materiale reciclabile de studenții Facultății de Arte Plastice și Design din Timișoara. Totodată, studenți ai Universității de Agronomie din Timișoara vor interpreta personaje celebre din povești de dragoste consacrate, pentru a marca ziua de Dragobete.

„Organizăm acest târg de nunți pentru ca viitorii miri să găsească într-un singur loc toți furnizorii de care au nevoie. Este al doilea târg pe care-l organizăm în acest an, acum venim cu o serie de oferte promoționale și cu reduceri de preț. Vor fi foarte multe oferte, rochii de mireasă la prețuri foarte mici. Sâmbătă va fi și o prezentare avangardistă de buchete de mireasă atipice”, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Carmen Caragea, din partea firmei care organizează Salonul Mirilor.

Potrivit organizatorilor târgului de nuntă, în acest an se poartă rochiile de mireasă comode, iar un trend nou sunt cele cu franjuri. Prețul unei rochii de mireasă pornește de la 1.000 de lei și poate ajunge până la 3.000 de euro.

Programul de vizitare al târgului este vineri, între orele 13.00 – 20.00, sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, și duminică, între orele 10.00 – 18.00. Biletul de intrare costă 8 lei, iar vizitatorii vor fi înscriși la o tombolă organizată duminică, unde pot câștiga, printre altele, o rochie de mireasă și un costum de mire.

Salonul Mirilor este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și o firmă din Timișoara care planifică nunți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.