Poliția Locală, controale la firmele de dezmembrări auto. Pentru ce au...

Poliția Locală, controale la firmele de dezmembrări auto. Pentru ce au dat amenzi de mii de lei

0
DISTRIBUIȚI

Săptămâna și verificările făcute de Poliția Locală din Timișoara la firmele de dezmembrări auto. Oamenii legii au inspectat mai multe astfel de companii, pentru a vedea dacă acestea respectă legislația privind depozitarea deșeurilor rezultate din activitatea lor.

„În urma acțiunii au fost aplicate în această săptămână un număr de nouă sancțiuni contravenționale în valoare totală de 19.000 lei, din care trei la firme de dezmembrări pentru gestionarea neconformă a deșeurilor, în zonele Ovidiu Balea și Calea Buziașului și șase la service-uri auto din Calea Buziașului, Matei Millo, Vuk Karajic, pentru lipsa contractului pentru colectarea deșeurilor periculoase, depozitarea de deșeuri periculoase gen uleiuri uzate, filtre și alte componente folosite în pubelele de la Retim și necolectarea duală.


HCL 371/2007 modificată prevede că deșeurile periculoase trebuie colectate separat, încălcarea actului normativ la acest capitol atrăgând după sine sancțiuni între 2000 și 2500 lei. Acțiunile pe această linie continuă și în perioada următoare”, a informat Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.