Primarul Nicolae Robu, un nou sondaj pe Facebook, pe o temă pentru...

Primarul Nicolae Robu, un nou sondaj pe Facebook, pe o temă pentru care e criticat de ”adversari politici”. Ce vrea să afle de la timișoreni

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, i-a obișnuit deja pe timișoreni cu activitatea sa intensă pe Facebook, dar în special cu sondajele prin care spune că dorește să afle părerile  cetățenilor despre problemele orașului. Cel mai recent, lansat ieri, se referă la gratuitățile acordate diverselor categorii sociale pe mijloacele de transport în comun. Și în timp ce ”concurenții / adversarii politici” îl critică, spune edilul-șef, pentru asta, Robu vrea să afle dacă și locuitorii Timișoarei sunt de aceeași părere. Astfel că a apărut ”Sondajul nr. 6 pe 2018 cu privire la gratuitățile pe mijloacele de transport în comun”. Cei care vor să participe au opțiunile de răspuns ”da” sau ”nu”, iar întrebările sunt următoarele:

”1. Actualmente, pensionarii beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun.


Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

2. Actualmente, preșcolarii și elevii din toate ciclurile de învățământ -primar, gimnazial, liceal, postliceal- beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

3. Actualmente, studenții beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?
P.S. Studenții pot avea gratuitate numai în măsura în care universitatea lor semnează un protocol în acest sens cu Primăria

4. Actualmrnte, revoluționarii din Decembrie 1989 beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

5. Actualmente, deținătorii titlului de cetățean de onoare beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

6. Actualmente, persoanele nevăzătoare, persoanele neauzitoare și cele cu dizabilități locomotorii beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

7. Actualmente, persoanele fără venituri, adică: având ca singur venit venitul minim garantat de stat beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

8. Actualmente, persoanele cu atribuții de control în mijloacele de transport în comun beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

9. Actualmente, angajații unor asociații și fundații care se ocupă de copii cu dizabilități și persoane cu diverse probleme beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

10. Actualmente, angajații unor asociații și fundații din domeniul transporturilor beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.