Doi tineri iubiți, găsiți împușcați în cap, într-un bar din vestul țării....

Doi tineri iubiți, găsiți împușcați în cap, într-un bar din vestul țării. Ipoteza șocantă a anchetatorilor UPDATE Ce detalii au ieșit la iveală

0
DISTRIBUIȚI

Un incident macabru, desprins însă parcă din filme tragice, s-a petrecut în vestul țării. Doi tineri, un băiat și o fată, ambii de 23 de ani, au fost găsiți împușcați în cap, într-un bar din localitatea arădeană Tîrnova, potrivit newsar.ro. 

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Arad, cei doi erau iubiți.


Tânăra era angajată în barul respectiv, iar marți seara, bărbatul a intrat peste ea în local, și a împușcat-o, iar apoi s-a sinucis. Bărbatul a folosit o armă confecționată artizanal. (Adriana Mîț)

Conform digi24.ro, cadavrele celor doi au fost găsite de o cunoştinţă a uneia dintre victime, care a alertat 112. La ora transmiterii acestei știri, polițiștii din Arad și procurorii fac cercetări la fața locului.
UPDATE Gabriela Luca, femeia ucisă cu cruzime de concubinul său, Rafael Emanuel Neamţiu, avea un copil de trei ani și era din Şilindia. Aceasta era angajata localului din Târnova, unde a avut loc incidentul şi unde dormea peste noapte, scrie newsar.ro. Un consătean a fost primul care a văzut cele două trupuri neînsufleţite, întinse pe podea. Evenimentul s-a petrecut aseară, atunci când tânărul a venit de la un priveghi şi, pentru că nu a primit destulă atenţie, a părăsit localul şi s-a întors înarmat, intrând pe geamul deschis de la magazie, pentru a-şi împuşca în cap partenera. Ulterior, bărbatul şi-a pus capăt zilelor. Arma era deţinută ilegal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.