Un consilier local PSD din Banat a provocat un accident rutier grav....

Un consilier local PSD din Banat a provocat un accident rutier grav. Patru persoane rănite, printre care un copil FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1598279306">

Un grav accident de circulație a fost provocat, astăzi, de un consilier local PSD din Banat. Este vorba de Florin Bogdea, care deține funcția de director al Liceului Tehnologic “Dacia” din Caransebeș și este liderul grupului PSD din consiliul local din oraș.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, accidentul rutier s-a produs pe str. Nicolae Bălcescu din Caransebeș. Florin Bogdea, de 40 de ani, se afla la volanul unei mașini care se deplasa dinspre gară înspre centrul orașului. La un moment dat, Florin Bogdea a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 45 de ani, în care se mai aflau două persoane, o femeie de 41 de ani și un băiat de 13 ani, din orașul Lugoj.

În urma impactului, toate cele patru persoane aflate în cele două mașini au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Municipal Caransebeș pentru îngrijiri medicale.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

“În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Foto: Reper 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.