Un tânăr a ajuns la spital, șapte mașini au fost avariate, după...

Un tânăr a ajuns la spital, șapte mașini au fost avariate, după manevra nepermisă a unui șofer, în centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

A fost nevoie de greşeala unui singur şofer pentru ca un adevărat accident în lanţ să se producă azi-dimineaţă, la Timișoara. Şapte maşini au fost implicate în accidentul care a pornit după ce un bărbat aflat la volanul unei Dacia a schimbat din scurt banda de circulaţie, fără să se asigure, pe strada Pestalozzi.

Taxiul care circula pe prima bandă a fost lovit şi proiectat într-o altă maşină, împinsă în bordura de pe marginea drumului. Însă şoferul care a provocat accidentul nu s-a oprit aici, izbind în spate un alt taxi, care a fost împins în mai multe maşini aflate în parcare.


Bilanţ total, şapte autoturisme avariate şi o victimă, un bărbat de 22 de ani, pasager într-unul dintre taxi-urile implicate în coliziunea multiplă.

Un bărbat de 29 de ani ce se deplasa pe strada Pestalozzi, dinspre Andrei Şaguna înspre Corneliu Coposu, la intersecţia cu strada Cuvin nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe banda 2 pe banda 1 şi a intrat în coliziune cu un taxi, iar mai apoi a intrat într-o altă maşină din faţă. În urma coliziunii a rezultat o victimă, un tânăr de 22 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul a fost testat cu apratul etilotest, valoarea rezultată fiind negativă”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă.

Victima a fost transportată la spital cu răni uşoare. La faţa locului au intervenit din partea ISU Timiş nouă subofiţeri, două ambulanţe SMURD şi o autospecială cu modul de descarcerare.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.