Ciocnire violentă între o maşină şi o autoutilitară încărcată cu cărămizi, o...

Ciocnire violentă între o maşină şi o autoutilitară încărcată cu cărămizi, o femeie este în stare gravă

0
DISTRIBUIȚI

O femeie a fost rănită grav după un impact puternic care a avut loc între două autoturisme care circulau pe şoselele din vestul ţării. O autoutilitară şi un autoturism marca Dacia s-au tamponat astăzi, în apropiere de ora 12:00, în apropierea localităţii arădene Zăbrani, scrie aradon.ro.

În vârstă de 44 de ani, o femeie care era pasageră în maşină a rămas încarcerată, fiind preluată de ambulanţă şi transportată la spital în stare gravă. Incidentul a avut loc din pricina unui bărbat de 53 de ani din Lipova, care se îndrepta dinspre Neudorf, înspre Zăbrani, pe DJ 682, şi care a pierdut controlul volanului. A intrat mai apoi pe contrasens, unde s-a izbit de o autoutilitară încărcată cu cărămizi. Mare parte din marfă a ajuns pe şosea, iar traficul a fost întrerupt. Bărbatul, deşi rănit la rându-i, a refuzat transportul la spital.

Azi, în jurul orei 12.00, un bărbat de 53 de ani, din Lipova, a condus un autoturism pe DJ 682, dinspre Neudorf înspre Zăbrani, iar la aprox 200 de metri de intersecția cu DJ 691 a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sens opus de un bărbat de 44 de ani, din Zăbrani.


În urma impactului a rezultat vătămarea gravă a unei femei de 44 de ani din Zăbrani, pasageră în autoturism. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” – a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook / Radar Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.