Din Mercedes-ul companiei de salubritate, Robu constată: ”Nu știu ce s-a întâmplat,...

Din Mercedes-ul companiei de salubritate, Robu constată: ”Nu știu ce s-a întâmplat, Retimul își bate joc de felul în care își achită obligațiile contractuale”. Ce spune despre renunțarea la limuzina de 70.000 euro

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu s-a lansat, astăzi, într-un nou atac la adresa societății de salubritate Retim după ce jurnaliștii l-au întrebat cum se împacă afirmația sa ”Timișoara, oraș nepereche” cu mizeria de pe unele străzi din oraș. ”Niciodată nu am negat aceste pete negre pe imaginea orașului nostru, dar existența lor nu ne îndreptățește să calificăm orașul per ansamblu ca unul de care să îți fie rușine. Eu mă mândresc cu Timișoara, cu tot ce are Timișoara bun și are o mulțime de lucruri bune”, a afirmat primarul.

Acesta a susținut că ”sunt foarte nemulțumit.


Retim-ul a fost o societate care până acum un an jumătate, doi ani care a funcționat destul de bine. Nu știu ce s-a întâmplat. De vreun an și jumătate, nu știu ce s-a întâmplat, Retimul își bate joc de felul în care își achită obligațiile contractuale. Am cerut prin SMS sau telefonic, nu mai știu, să fie sancționați, să li se dea amenzi, să li se aplice penalități pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale. O să vedeți, contractul nou va fi mult mai protectiv pentru oraș”. Primarul Timișoarei a anunțat că va fi organizată o nouă licitație, în curând. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că Nicolae Robu a fost de acord ca acționarul german din Retim să înlocuiască firma acționar cu un SRL cu capital foarte mic fără să existe aprobarea Consiliului Local Timișoara, care are 50% din acțiunile companiei, și a prelungit contractul de salubrizare tot fără un nou HCL.

Întrebat dacă va renunța la Mercedes-ul, cumpărat de Retim și care are toate cheltuielile plătite, inclusiv carburantul, de către societatea de salubritate, Nicolae Robu a susținut că ”ați prezentat Mercedesul E classe ca limuzină de lux. Nu renunț. De ce să renunț? Este un contract, îl respectăm. Nu m-am dat niciodată în vânt după mașina aceasta. Atâta imagine pozitivă făcută pentru limuzină. Nu e limuzină, e E classe. Limuzină de lux poate fi S classe, eventul și de aici în sus”.

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. ca pieton timisoara se vede realist vorbind ca din …lăstun !
    adică așa cum este ea: cu multe pete negre si gri .
    totuși, o iubim așa cum este ea !
    din patriotism local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.