Imagini șocante: câine omorât cu sălbăticie de doi tineri, în Timiș. Cu...

Imagini șocante: câine omorât cu sălbăticie de doi tineri, în Timiș. Cu ce l-au confundat VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

caine ucis

Doi tineri din județul Timiș au dat dovadă de o cruzime fără margini. Aceștia au omorât un câine de rasă pe care, se pare, l-au confundat cu un lup, așa cum reiese din imaginile filmate cu incidentul, care au ajuns în mediul online.

Animalul a fost lovit cu un bolovan în cap, iar în timp ce agoniza, a fost ținut cu capul sub apă, în râul Timiș, aproape două minute. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, după ce a fost scos la mal, câinele a fost lovit de unul dintre tineri cu un par în zona capului până și-a dat ultima suflare.

Întreaga scenă a fost filmată de un alt tânăr, imaginile au fost postate pe o rețea de socializare chiar de către cei doi indivizi care au ucis câinele din rasa ciobănesc belgian malinois, scrie Lugoj Info.


Videoclipul poate fi urmărit aici.

Între timp, filmulețul a fost văzut și de proprietarul animalului. Cățeaua, pe numele Sasha, ar fi ieșit din curtea unei case din localitatea Jdioara pe o poartă care nu era bine închisă și s-a rătăcit prin împrejurimi.

Proprietarul câinelui a declarat pentru Lugoj Info că a căutat câinele mai multe zile și a aflat ce s-a întâmplat cu animalul în momentul în care a văzut filmulețul postat pe Facebook.

Acum, proprietarul este decis să facă o plângere penală împotriva celor doi tineri care au ucis câinele cu o cruzime ieșită din comun. Localnicii din Jdioara povestesc că cei doi indivizi provin din familii bune, iar părinții sunt foarte credincioși, fiind șocați de cele întâmplate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.