Corina și Dorian Popa, în concert la Timișoara, de Ziua Tinerilor. Suma...

Corina și Dorian Popa, în concert la Timișoara, de Ziua Tinerilor. Suma alocată de primărie pentru organizarea evenimentului

0
DISTRIBUIȚI
Corina va susține un recital în cadrul Zilei Tinerilor

Ziua Tinerilor este organizată, astăzi, pentru al treilea an consecutiv în capitala Banatului. Nu mai puțin de 50.000 de lei au fost prevăzuți în agenda culturală a Primăriei Timișoara pentru organizarea evenimentului care va avea loc în Piața Victoriei.

“Evenimentul își propune celebrarea tinerilor și creșterea gradului de implicare a acestora în viața culturală a orașului”, transmit reprezentanții municipalității.

Programul Zilei Tinerilor Timișoarei conține mai multe activități.


Astfel, începând cu ora 16.30, un club sportiv va prezenta o campanie antiviolență prin activități sportive și integrare socială a tinerilor proveniți din toate clasele sociale. Aproximativ 20 de copii ai acestui club vor face demonstrații de sporturi de contact cu scopul de a sensibiliza tinerii pe tema problemelor sociale și marginalizării, promovând valorile umane și privind sportul ca o artă.

Între orele 16.30 și 19.00, tinerii sunt invitați la o după-masă de jocuri, precum Go, șah și senet, va avea loc un atelier de filosofie aplicată, precum și o expoziție de reproduceri arheologice. De asemenea, între orele 17.30 și 19.00, Smartfit Studio îi așteaptă pe tineri la cycling în aer liber, participarea fiind gratuită.

Ansamblul Timișul Junior urcă pe scena amplasată în Piața Victoriei începând cu ora 19.00, iar apoi este programat un concert susținut de tineri interpreți din Timișoara. Seara se încheie cu un spectacol dedicat tinerilor susținut de Corina și Dorian Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.