Peste 20 de artiști, DJ și selectrori de muzică la cea de-a...

Peste 20 de artiști, DJ și selectrori de muzică la cea de-a treia ediție a festivalului Launmomentdat în parc VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Peste 20 de artiști, DJ și selectori de muzică sunt invitați să participle la cea de-a treia ediție a festivalului Launmomentdat în parc, un eveniment de muzică electronică și artă contemporană, care se va desfășura între 8 și 10 iunie în Parcul Poporului din Timișoara. Pe afiș se vor regăsi nume mari ca Interstellar Funk (Olanda), Loefah (Anglia) și Esa (Africa de Sud-Anglia).

Tânărul olandez Olf van Elden a lansat proiectul Insterstellar Funk în 2013. Stilul său este considerat nemuritor atât în producție, cât și în seturi. Întotdeauna transmite emoții și îndrăznește să amestece sunete noi cu house și techno, chiar și new wave. Cariera sa muzicală a început la Voyage Direct, casa de discuri a lui Tom Trago, prin care a lansat nenumărate EP-uri. Interstellar Funk contribuie la scena sa natală din Amsterdam, fiind fost rezident al vestitului club Trouw și un membru important al familiei Rush Hour – una din cele mai în vogă case de discuri ale momentului.

Peter Livingston este cel mai cunoscut pentru aliasul său, Loefah, fiind unul din fondatorii muzicii dubstep. Primele lui piese au fost lansate prin vestita casă DMZ, care a avut un rol primordial în aducerea genului în mainstream. Loefah are un stil întunecat și minimal, care folosește linii de bass puternice și vocaluri amenințătoare, inspirând un sentiment de teamă. În 2007, se desparte de muzica dubstep și trece la muzica UK Bass. Astfel, înființează propria casă Swamp81, prin care lansează Addison Groove’s Footcrab și susține frecvent show-uri la Rinse FM.

Esa, originar din Africa de Sud și stabilit la Londra, este atât un DJ carismatic, cât și un producător talentat.


Muzica lui este impresionantă și evoluează constant. Dacă am face o excursie prin catalogul lui de piese, ne putem convinge că are un stil muzical distinct, expansiv, care se folosește de melodii vibrante, ritmice și pozitive. Esa a jucat un rol foarte important în lansarea proiectului Ata Kak (Awesome Tapes from Africa), fiind căpitanul, dirijorul și producătorul formației. Prin reședința sa la Worldwide FM, Esa împărtășește povești uimitoare despre călătoria sa muzicală, fiind influențat de oameni, tradiții, cultură și istorie.

Festivalul Launmomentdat în parc este locul perfect pentru a descoperi muzică, artă, film, teatru într-un mediu familial. Programul activităților va fi între 12.00 și 23.00, iar intrarea va fi liberă.

Zilele de vineri și sâmbătă, 8 respectiv 9 iunie, sunt rezervate pentru DJ și selectori de muzică, iar duminică, 10 iunie, pentru concerte live din partea trupelor Omelette și Mud Boulevard.

Concertele celor de la Omelette sunt o inducție de energie, pozitivitate și dans, acompaniată de proiecții video. Trupa are în componența sa pe Dez – vocalist, Alin Zăbrăuțeanu – producător și compozitor, Vali Chincișan – artist vizual. Omelette a luat naștere în 2015 și a lansat albumul „With A Rose, With A Fire”. Mud Boulevard din Timișoara va concerta pentru prima dată în fața unui public, pe scena Launmomentdat în parc, în deschiderea formației Omelette. Muzica lor conține influențe muzicale diverse, precum electro, dub, synth și rock.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.