PSD Timiș, alături de liderul Dragnea după ce mai mulți membri au...

PSD Timiș, alături de liderul Dragnea după ce mai mulți membri au plecat în partidul lui Victor Ponta: „Suntem uniți! Nu cedăm”

0
DISTRIBUIȚI

Agitație mare în Partidul Social Democrat, după ce mai mulți membri importanți, printre care deputatul Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Turismului Mircea Titus Dobre sau deputatul Gabriela Podașcă, au plecat în partidul lui Victor Ponta – Pro România.

Prin intermediul unui comunicat transmis astăzi, PSD Timiș arată că pesediștii „rămân uniți” și consideră gestul celor care au părăsit partidul ca fiind unul “lipsit de onoare”.

„Condamnăm public decizia celor care au părăsit PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari și care au atacat în permanență partidul nostru. Este un gest lipsit de onoare față de colegii de partid, dar și față de cei care au votat PSD.


PSD a fost, este și va fi cel mai puternic partid din România. Este partidul care a realizat și realizează cele mai importante lucruri pentru România și pentru bunăstarea concetățenilor noștri. Rămânem uniți pentru a duce la îndeplinire cel mai ambițios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii. Suntem uniți! Nu vom ceda și vom duce până la capăt reforma justiției pe care am început-o pentru a pune capăt abuzurilor și nedreptăților care au măcinat societatea românească și prin care s-a încercat subminarea și uzurparea puterii politice aleasă prin votul democratic a milioane de români”, arată PSD Timiș.

De asemenea, pesediștii din Timiș spun că se încearcă „dezbinarea” partidului prin orice mijloace, iar în acest sens s-ar aloca resurse uriașe.

„Suntem conștienți că sunt presiuni enorme și se alocă resurse uriașe pentru dezbinarea, prin orice mijloace, a partidului nostru cu scopul de a ne împiedica să ducem la capăt aceste reforme vitale pentru societate și democrație. Cei care au trădat PSD sunt doar un angrenaj din acest plan subversiv de a împiedica cu orice preț adoptarea Legilor justiției și îndeplinirea programului de guvernare prin care PSD poate reconfirma că este partidul cel mai capabil să conducă România. Răspunsul nostru este clar și simplu: Suntem uniți! Nu cedăm! Mergem până la capăt”, scrie în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.