Sticle incendiare, sparte de sediul PSD Timiș. Cum a reacționat șeful social...

Sticle incendiare, sparte de sediul PSD Timiș. Cum a reacționat șeful social democraților timișeni

1
DISTRIBUIȚI

Social-democrații au sunat, astăzi, de dimineață, la Poliție, după ce au observat trei sticle cu combustibil peste drum de sediul PSD Timiș din Timișoara, iar pe fațadă erau urmele unui atac. ”Am descoperit peste drum de sediu, pe trotuar, trei sticle. Mai multe au fost sparte de zidul exterior. Pe fațadă se vedeau urme de flacără. Mirosea a combustibil. Nu am primit niciun mesaj de amenințare. Cred că e mai mult o glumă, dar condamn astfel de atitudini care nu au legătură cu Timișoara, capitală culturală europeană a culturii”, a declarat Călin Dobra, președintele interimar al PSD Timiș și președintele Consiliului Județean Timiș.

Trei dintre sticlele periculoase au fost găsite lângă pista de biciclete care se află peste drum de sediul social-democraţilor timişeni de pe splaiul Tudor Vladimirescu, iar alte trei chiar pe trotuarul din faţa instituţiei.


Conform autorităţilor, două dintre ele chiar au explodat, iar pe peretele exterior sunt vizibile urme în urma incidentului. Nu există indicii că ar fi vorba despre vreun atac, iar atunci când sticlele au explodat nu era nimeni în interiorul clădirii.

„Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ameninţare şi în prezent se continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii acestui eveniment cât şi identificarea autorilor”, a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiş. (Dan Oancia)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.