Concerte și paradă moto la cea de-a șaptea ediție a festivalului în...

Concerte și paradă moto la cea de-a șaptea ediție a festivalului în aer liber Rock pe 2 Roți VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația italiană Quadra va susține un concert în cadrul festivalului

Pasionații de muzică rock, dar și de mersul pe două roți sunt invitați la cea de-a șaptea ediție a festivalului în aer liber „Rock pe 2 Roți”, organizat de clubul de motocicliști Road Patrol MC, filiala Lugoj,ce va avea loc în perioada 6 – 7 iulie.

În cadrul evenimentului, găzduit de baza sportivă a fostului Liceu Agricol din Lugoj, vor avea loc și o serie de concerte susținute de formații din țară și din străinatate, organizatorii pregătind și o serie de concursuri cu premii și o paradă moto.

Printre trupele care vor participa la ediția din acest an a festivalului se numără formația italiană Kuadra. Formația a luat naștere la Vigevano în 2006, iar stilul abordat este un crossover modern cu influențe ale rapului, rock-ului alternativ și post-metal. Versurile sunt în limba italiană și adesea privesc teme sociale și existențiale.

În iulie 2007, după mai multe spectacole din provincie, au înregistrat primul lor EP intitulat „Tutto Kuadra”, în care prevalează influențele rap-core.


În octombrie 2010 au lansat primul album intitulat „Kuadra”, în cadrul SG Records. Trupa are un succes modest pe web, deși nu se bazează pe niciun fel de promovare. Videoclipul primului single „Vieni fuori di qui” este difuzat pe mai multe canale Sky.

În 2012, formația lansează un documentar de 20 de minute, regizat de Davide Pannucci și intitulat „E ‘solo l’inizio”. Câteva luni mai târziu au lansat videoclipul „I nostril eroi”, primul single al celui de-al doilea album „Il bene viene per nuocere”, lansat în 2013. Înregistrat la studioul Mordecai din Como, noul album îl vede pe Marco Molteni ca producător artistic. Acest album este pe deplin auto-produs și marchează începutul căutării pentru un stil mai personal. Pe 10 octombrie 2013 au fost premiat videoclipul „Il bene”, al doilea single de la „Il bene viene per nuocere”.

Ultima realizare al trupei este piesa „Non avrai alto dio all’infuori di te”, înregistrat și mixat la Trai Studio din Inzago, coordonat de Magnus Lindberg (Cult of Luna), distribuit digital de 12 Linee Records. Este un concept-album, care este într-o anumită măsură foarte diferit față de cele anterioare, mai introspectiv și, în același timp, foarte provocator, plecând de la lucrarea de copertă, realizată de doctorul Loris „Doctor Sunda” Dogana, care reprezintă un om cu trei capete și cu două securi ca mâini. Cele zece cântece ale acestui nou album explorează sunete care urmăresc să creeze atmosferă întunecată și să ofere hrana pentru gânduri pe teme precum antropocentrismul, dezorientarea existențială și auto-enslavizarea socială.

Celelalte trupe care vor participa la festivalul Rock pe 2 roți sunt Iris, Bucovina, Ashine (Slovenia), Altar, MIST, Lupu cel rău, The Last Stand și Lucky 13.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.