Motivul pentru care întârzie lucrările la lotul 4 al autostrăzii Lugoj –...

Motivul pentru care întârzie lucrările la lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Lucrările la lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva întârzie, dar de data asta nu mai este vina statului sau a constructorului.

Vremea ploioasă din ultimele zile a redus considerabil avântul constructorului de pe lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva.


Totuşi, în zonă s-a lucrat, spun reprezentanţii Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara. Conform acestora condițiile meteo din ultimele zile au încetinit munca la terasamente pe câteva sectoare ale șantierului de pe A1 Lugoj-Deva, Lotul 4. Totuşi, activitatea continuă, antreprenorul execută câteva operațiuni importante pe şantier.

Astfel, a avut loc montarea grinzilor la pasajul Șoimuș, la intrarea de pe DN 76, operațiuni care continuă și în acest final de săptămână. De asemenea, a avut  montarea ancorelor pe taluzul de debleu al versantului din zona Șoimuș. Alte lucrări care se desfășoară fără a fi afectate de vremea ploioasă sunt montarea panourilor fonoabsorbante, dar şi realizarea structurii clădirilor care vor face parte din Centrul de Întreținere Șoimuș. Constructorii au realizat şi hidroizolații la pasaje, precum și așternerea asfaltului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.