Spectacol pe cerul Banatului. Baltic Bees și Iacării Acrobați, vedetele Timișoara Air...

Spectacol pe cerul Banatului. Baltic Bees și Iacării Acrobați, vedetele Timișoara Air Show 2018 FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-496937483">
Foto: Virgil Simonescu

Timişoara a avut parte şi în acest an de un nou show aviatic, cu formaţii acrobatice, avioane militare şi elicoptere de luptă, paraşutişti şi foc. Mii de timişoreni au participat sâmbătă seara la mitingul organizat pe pista Aeroportului Internaţional Timişoara, ajuns la ediţia a cincea.

Show-ul a fost deschis de piloţii militari de pe elicoptere, urmaţi de survolul unei aeronave de transport, tot a Forţelor Aeriene. Au urmat trei MIG-uri 21, aplaudate de toţi spectatorii. Pe cerul de deasupra aeroportului au fost mai multe runde de zboruri spectaculoase oferite de avioanele de acrobaţie, iar mai mulţi paraşutişti au demonstrat cât de bine se poate ateriza la punct fix, în ciuda vântului. Vedetele serii au fost letonii de la Baltic Bees, cu ale lor avioane cu reacţie şi cu figuri acrobatice de primă mână, dar mai ales Iacării Acrobaţi, formaţia românească de piloţi care a încheiat show-ul aerian pe fondul unor explozii şi focuri spectaculoase, aşa cum s-a mai întâmplat şi în alţi ani.

La final, după ce programul piloților s-a încheiat, timișorenii au avut ocazia să se fotografieze cu avioanele de acrobație, iar seara s-a încheiat cu un concert rock cu două trupe românești și sârbești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.