Vremea în Banat, în următoarele două săptămâni. Când scăpăm de ploi

Vremea în Banat, în următoarele două săptămâni. Când scăpăm de ploi

0
DISTRIBUIȚI

soare vreme

Vreme nebună în vestul țării, în următoarele două săptămâni. Potrivit meteorologilor, există șanse să plouă în toate zilele, dar s-ar putea înregistra cantități mai mari de apă joi și vineri.

În ceea ce privește temperaturile, acestea vor crește ușor în această săptămână, iar după data de 23 iulie vor scădea.

“În primele zile ale săptămânii, vremea se va încălzi treptat, de la o medie regională a maximelor diurne de 25…26 de grade la începutul intervalului, până la aproximativ 31 de grade pe 20 – 21 iunie, când va deveni călduroasă.


Ulterior, până pe 23 iulie, temperaturile diurne vor scădea cu 5…6 grade, iar între 23 și 28 iunie se vor menține în jurul a 26 de grade. Spre finalul celei de a doua săptămâni va avea loc o creștere ușoară a regimului termic, până la 29 de grade în jurul datei de 1 iulie. Temperaturile minime vor avea o evoluție asemănătoare, fiind în creștere în primele zile ale prognozei, până spre 18 grade pe 22 iunie, apoi vor scădea, iar între 24 iunie și 01 iulie se vor menține în jurul unei valori medii de 13…14 grade”, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Potrivit meteorologilor, probabilitatea de ploaie în Banat va fi relativ ridicată până în data de 1 iulie, însă în jurul datelor de 21 și 22 iunie, aversele se pot semnala pe arii mai extinse și pot fi mai importante cantitativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.