Amenda usturătoare primită de grafferul “Ycre”, prins în timp ce desena pe...

Amenda usturătoare primită de grafferul “Ycre”, prins în timp ce desena pe o clădire din Timișoara VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Grafferul “Ycre”, al cărui nume poate fi văzut imprimat pe o mulțime de clădiri din Timișoara, a fost prins, în această dimineață, de către polițiștii locali chiar în timp ce era “la treabă”. Reprezentanții Poliției Locale Timișoara informează că, în jurul orei 07.00, pe str. Gheorghe Lazăr, tânărul de 27 de ani, din orașul Lupeni, județul Hunedoara, desena cu spray-ul de graffiti pe pereții unei clădiri din zonă.

“Ycre” este cunoscut în rândul grafferilor, dar și în rândul polițiștilor locali, care l-au mai prins și sancționat de șase ori în ultimii ani pentru astfel de fapte. De data aceasta, tânărul s-a ales cu o amendă de 2.500 de lei.

“Tânărul a fost sancționat și de această dată conform Legii 554/2003 privind măsuri pentru asigurarea aspectului estetic al localităților, cu amendă maximă de 2500 lei, fiind informată Direcția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse din cadrul Primăriei Timișoara, care să ia măsurile legale de a-i imputa contravaloarea refacerii fațadei deteriorate. Poliția Locală Timișoara atrage atenția că înscrierea sau aplicarea pe ziduri, pe fațadele imobilelor proprietate publică sau privată, pe monumente istorice și de arhitectură sau pe orice alt tip de construcții a inscripțiilor neautorizate, prin utilizarea de vopsele, spray-uri și alte asemenea materiale care murdăresc sau produc deteriorarea ori distrugerea bunurilor în cauză, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 lei la 2500 lei, cei depistați riscând și fie trași la răspundere și cu privire la eventualele măsuri de curățare sau refacere a fațadelor”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Grafferul ”Ycre” depistat de polițiștii locali în timp ce desena pe o clădire de pe str.


Gh. Lazăr – http://www.polcomtim.ro/modules/news/article.php?storyid=3121

Publicată de Directia Politia Locala Timisoara pe Miercuri, 11 Iulie 2018

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.