Brânză și cârnați expirați într-un magazin din Timișoara. Amenda acordată de polițiștii...

Brânză și cârnați expirați într-un magazin din Timișoara. Amenda acordată de polițiștii locali FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1977397882">

Timișoreni, mare grijă de unde cumpărați produse alimentare. Potrivit unui comunicat transmis, astăzi, de Poliția Locală Timișoara, ieri, în timpul unor controale, au fost descoperite o serie de nereguli la mai multe magazine din zona Girocului – Șagului.

Astfel, au fost acordate șase amenzi în valoare totală de 42.800 de lei, pentru lipsa acordului de funcționare, terase neautorizate, neafișarea prețurilor și marfă expirată. “Spre exemplu, societatea Day&Lor For Sun SRL, de pe str. Orizont, s-a ales cu o sancțiune de 20.000 de lei conform Legii 12/1990 republicată deoarece a expus la vânzare produse care aveau termenul de valabilitate depășit, printre acestea aflându-se brânză, cârnați, ciocolată, biscuiți. De asemenea, cei în cauză au omis să afișeze și prețurile la care puneau în vânzare produsele din magazin”, informează reprezentanții instituției.

Poliția Locală Timișoara transmite că vor continua verificările la societățile comerciale și le atrage atenția patronilor și administratorilor că “trebuie să respecte legislația atât referitoare la deținerea documentelor necesare desfășurării activității, cât și la proveniența și valabilitatea mărfii deoarece prin expunerea spre vânzare a unor produse expirate pot pune în pericol sănătatea populației”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.