Maşini distruse într-o intersecţie din Timişoara, după o coliziune puternică. O fetiţă...

Maşini distruse într-o intersecţie din Timişoara, după o coliziune puternică. O fetiţă de doi ani a ajuns în spital FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Traficul a fost dat peste cap într-o intersecţie aglomerată din Timişoara, după un accident rutier care a avut loc între două autoturisme. Incidentul în urma căruia un copil a fost rănit s-a produs pe Calea Sever Bocu, la intersecţia de lângă benzinăria OMV.

Unul dintre şoferii implicaţi în incident, un bărbat în vârstă de 44 de ani, conducea autoturismul pe Calea Sever Bocu, dinspre bulevardul Antenei, Divizia 9 Cavalerie a intrat în coliziune cu o maşină condusă de un bărbat în vârstă de 50 de ani, care se deplasa dinspre strada Demetriade, înspre strada Amurgului.


În urma impactului, primul dintre autoturisme a fost proiectat într-un semafor, suferind pagube semnificative. Nu a fost doar atât. Un alt autovehicul aflat în zonă a fost avariat din pricina elementelor desprinse din semafor. Singura victimă a fost o fetiţă de doi ani şi opt luni, aflată în scaun pentru copii, tot în primul dintre autoturisme, fiind preluată de o ambulanţă SAJ şi transportată la spital pentru investigaţii amănunţite.

Momentan poliţiştii se află la faţa locului şi efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului, respectiv cine se face vinovat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.