Protest anemic în fața Prefecturii Timiș. O mână de oameni cer demisia...

Protest anemic în fața Prefecturii Timiș. O mână de oameni cer demisia Guvernului Dăncilă FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Protest anemic, astăzi, organizat în fața Prefecturii Timiș. Aproape 30 de persoane s-au adunat în fața instituției pentru a-i solicita demisia premierului Dăncilă, dar și a lui Liviu Dragnea și a lui Călin Popescu Tăriceanu.

Evenimentul intitulat „Demisia Guvernului corupt și trădător de țară” a fost anunțat pe Facebook, iar peste 70 de persoane au confirmat că vor participa, însă au venit la protest mai puțin de jumătate.

Manifestanții țin în mâini steagul României și pancarte cu mesaje precum „Fără penali în funcții publice”, „PSD nu e partid de stânga, este un Grup Infracțional Organizat”, „PSD – Toxic pentru democrație” și „Demisia Guvernului marionetă”. De asemenea, protestatarii au început să strige „Cuib de hoți și de mafioți”, „Dragnea, nu uita, România nu te vrea”, „ALDE și PSD, aceeași mizerie” sau „Noi nu suntem o nație de hoți”.

Unii dintre manifestanții care au luat cuvântul au precizat că protestul a fost organizat în fața Palatului Administrativ cu scopul ca prefectul județului Timiș și președintele Consiliului Județean Timiș, care sunt „reprezentanți ai Guvernului în teritoriu”, să le transmită guvernanților că „nu-i mai vrem. Au distrus moneda națională. Ne-au furat viața și ne-au distrus familia.


Să fie verificate diplomele lui Dăncilă, 11 greșeli a făcut la Bruxelles. Dacă a văzut că a greșit, să-și dea demisia de bună voie, nu să tot strigăm noi aici”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.