Poliţia a găsit arma furată de la femeia jandarm în timpul protestelor...

Poliţia a găsit arma furată de la femeia jandarm în timpul protestelor din 10 august. UPDATE. Arma, îngropată lângă o baltă cu peşte

0
DISTRIBUIȚI

Poliţia Capitalei a anunţat că a găsit arma furată de la femeia jandarm agresată la mitingul din 10 august. Pistolul a fost găsit pe raza judeţului Ilfov.

Jurnaliştii de la Mediafax scriu că iniţial poliţia nu a dezvăluit locul în care a fost găsit arma, dar ulterior a revenit cu precizări. Arma a fost găsită în zona Petrăchioaia, judeţul Ilfov.

Săptămâna trecută, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 au dispus arestarea unui bărbat suspectat că ar fi furat arma femeii jandarm.


Bărbatul are 32 de ani şi este din Ilfov.

UPDATE. Arma, îngropată lângă o baltă cu peşte

Poliţiştii au anunţat în această după-amiază, prin purtătorul de cuvânt, că bărbatul care a sustras arma a îngropat-o lângă o baltă de la marginea localităţii Petrăchioaia, judeţul Ilfov. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost cel care i-a condus pe poliţişti la locul respectiv. El a fost reţinut pentru 30 de zile. O altă precizare făcută de poliţie –  înainte să îngroape pistolul, bărbatul a tras două focuri de armă pe câmp.

„Bărbatul nu are o motivare pentru modul în care s-a manifestat. (…) Arma despre care vorbim este un pistol calibru 7.65, Carpați, care avea un singur încărcător, șase cartușe asupra jandarmului care a fost agresat nu exista o încărcătură de rezervă”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Foto: Poliţia Capitalei

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.