Pregătire intensă pentru dezvoltarea antreprenorilor. Când au loc cursurile organizate de CCIAT

Pregătire intensă pentru dezvoltarea antreprenorilor. Când au loc cursurile organizate de CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

Întreprinzătorii din vestul ţării îşi pot dezvolta capacitatea antreprenorială în cadrul unor noi cursuri organizate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură din Timiş.

Cursurile sunt organizate în cadrul Proiectului Sia Vest – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale, în perioada 27 august – 2 septembrie, la sediul CCIAT din Piața Victoriei. Sunt gratuite, iar absolvenții pot pregăti un plan de afaceri și pot participa la concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului.

6,4 milioane de lei sunt disponibile pentru finanțarea de start up-uri, iar bani vor primi 44 de planuri de afaceri.


Finanțarea este nerambursabilă în proporție de 100%.

Prin acest proiect, 360 de persoane din Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara pot obţine finanțări de până la 40.000 de euro pentru începerea unei afaceri nonagricole în mediul urban. Proiectul, care vizează și crearea a 88 de noi locuri de muncă, este destinat persoanelor care desfășoară o activitate independentă, persoanelor inactive (elevi şi studenţi) şi şomerilor de lungă durată. Aceștia trebuie să aibă reședința în județele menționate, iar nivelul minim de studii solicitat este liceul cu examen de bacalaureat.

Înscrierea în grupul țintă presupune participarea gratuită la cursul pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale și elaborarea unui plan de afaceri. Informații suplimentare și înscrieri se pot obţine la sediul CCIAT din Timișoara, Piața Victoriei nr. 3, et. I, telefon 0732.185.285, e-mail, Daiana Mirela Buzatu, manager de proiect.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Foto: Pixabay

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.