Tânăr din Timiș, prins de polițiști cu permis de conducere italian fals....

Tânăr din Timiș, prins de polițiști cu permis de conducere italian fals. Cu cât l-a cumpărat

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr din județul Timiș care nu a reușit să obțină permisul de conducere, dar care s-a gândit să-l cumpere a fost prins de polițiștii de frontieră, în timpul unui control. Oamenii legii s-au prins că documentul nu este unul original.

Potrivit Poliției de Frontieră Timișoara, totul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 17:00, la vama Cenad, unde s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de frontieră, un tânăr de 30 de ani, din județul Timiș.


Era la volanul unui autoturism Audi, înmatriculat în Franța.

“La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un permis de conducere care avea însemnele autorităților din Italia. Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis auto original, acesta fiind fals, iar în urma verificărilor s-a stabilit că tânărul nu deţinea dreptul de a conduce”, a informat Poliția de Frontieră Timișoara.

Tânărul le-a declarat oamenilor legii că a cumpărat permisul de conducere fals de la o persoană necunoscută din Italia, cu 150 de euro. Polițiștii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.