O tânără cu probleme psihice a căzut de la etajul centrului din...

O tânără cu probleme psihice a căzut de la etajul centrului din Timiș în care era internată și a murit. Polițiștii au deschis o anchetă

0
DISTRIBUIȚI

Un incident șocant a avut loc, ieri după-amiază, la Centrul de Reabilitare și Recuperare Neuropsihiatrică pentru Copii din orașul Lugoj. O tânără în vârstă de 20 de ani, care era internată de mai mult timp în centru, a căzut de la etajul 1 al clădirii, fiind găsită de către angajați în dreptul geamului de la camera în care locuia.

Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical, însă tânăra n-a mai răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul.

„Tânăra se afla în curtea centrului alături de mai mulți copii, fiind supravegheați de un educator.


La un moment dat, a spus că merge până la toaletă, însă tânăra s-a dus în camera ei și a căzut de la geam. Tânăra avea 20 de ani și era internată în centrul din Lugoj din anul 2012, avea un handicap fizic și psihic. A terminat clasa a X-a în această vară”, ne-a declarat Smaranda Marcu, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș.

Polițiștii din județul Timiș au deschis o anchetă pentru a stabili dacă a fost vorba de o sinucidere sau de un accident. De asemenea, și conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș a demarat o anchetă internă, pentru a vedea dacă au fost respectate regulile interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.