Amenzi record în urma unei razii a poliţiştilor arădeni. Cum au fost...

Amenzi record în urma unei razii a poliţiştilor arădeni. Cum au fost surprinşi trei şoferi care circulau prin judeţ

0
DISTRIBUIȚI

Peste 150 de şoferi din judeţul Arad au fost penalizaţi de poliţişti într-o razie care s-a întins pe durata a 24 de ore. Autorităţile au dat amenzi în valoare de 63.000 de lei.

Agenții rutieri care s-au aflat în trafic au surprins aproape 120 de persoane fără centurile de siguranță, iar 51 de persoane au fost amendate pentru depășirea limitei legale de viteză.


Șase conducători auto au rămas fără permisele de conducere, iar 8 certificate de înmatriculare au fost reținute.

Printre cei rămași fără carnet de șofer se numără și trei bărbați care s-au urcat la volan, deși consumaseră băuturi alcoolice. Într-unul dintre cazuri este vorba de o persoană în vârstă de 45 de ani, din Sântana, a cărui alcoolemie era de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai băut a fost un bărbat în vârstă de 48 de ani, care a fost prins pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, cu o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot sub influența băuturilor alcoolice se afla și un alt bărbat, de această dată din Șiria, prins în timp ce se plimba pe străzile din localitatea de domiciliu cu o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu toții au fost conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a cantității de alcool consumate. Au fost întocmite şi dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.