Închisoare pe viaţă pentru femeia care a ucis o tânără la metrou,...

Închisoare pe viaţă pentru femeia care a ucis o tânără la metrou, în Bucureşti

0
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Bucureşti a condamnat-o la închisoare pe viaţă pentru omor şi omor calificat pe Magdalena Şerban, femeia care a împins pe şinele de metrou în staţia Dristor 1 o tânără şi a încercat să o ucidă pe alta, în acelaşi mod.


Sentinţa poate fi atacată cu apel.

Instanţa a mai stabilit şi ca Magdalena Şerban să urmeze un tratament medical, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol, informează ştirileprotv.ro. De asemenea, Şerban trebuie să plătească 30.000 de euro daune morale şi 1.200 lei daune materiale fetei care a scăpat cu viaţă şi 30.000 euro daune morale către partea civilă Alexandru Ogra.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Incidentul de la metrou a avut loc în 12 decembrie 2017. Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Tânăra a fost lovită de trenul care intra în staţie şi a murit. Anterior, Şerban a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.