Momente unice înaintea unui derby al Vestului. ASU Politehnica şi UTA le-au...

Momente unice înaintea unui derby al Vestului. ASU Politehnica şi UTA le-au adus un omagiu fanilor arădeni decedați FOTO & VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Momente speciale inaintea partidei ASU Politehnica – UTA Arad din runda a 14-a a Ligii a II-a. Suporterii și jucătorii alb-roșilor, dar și cei ai alb-violeților, le-au adus un omagiu pe stadion celor doi fani ai ”Bătrânei Doamne” decedați in urma accidentului auto de joi seară.

Deși galeria oaspete nu a venit in mod organizat la joc, câteva zeci de fani ai alb-roșiilor au făcute deplasarea, dar mai multe pentru a-i comemora pe cei doi fani dispăruți, aceștia luând loc in liniște in sectorul lor.

Ioan Mera, căpitanul lui ASU Poli, s-a dus inaintea momentului de reculegere cu o coaroană de flori la gardul unde jucătorii lui UTA au adus bannerul cu ”Rămas bun! Mihoc Bogdan și Moisi Bogdan”. După minutu de liniște ținut de tot stadionul galeria gazdelor, in semn de respect, nu a cântat in primele 15 minute. De asemenea la acest joc au fost interzise scandările impotriva rivalilor.

O parte a ultrașilor utiști au sosit după câteva minute de la startul partidei. Aceștia au afișat mesajul: ”Un derby umbrit de dispariția voastră / Nu o să vă uităm, rămâneți in inima noastră”, au aprins câteva candele lângă gardul devenit loc de priveghi și apoi au părăsit arena. Aceștia au văzut totuși golul de 1-0 pentru UTA marcat de Norbert Janos. Jucător care a stabilit și scorul pauzei, 2-0 pentru oaspeți.

Un alt gest frumos al organizatorilor bănățeni e că toți banii din incasările pe bilete de la acest joc vor fi donați familiilor celor doi fani care au trecut in neființă.

La stadion și-a făcut prezența și Dusan Uhrin jr., care a fost aplaudat la scenă deschisă de galeria polistă la pauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.