Se închide circulaţia pe A1, în Hunedoara. Încep lucrările de racord ale...

Se închide circulaţia pe A1, în Hunedoara. Încep lucrările de racord ale lotului 4 cu tronsonul Deva – Orăștie FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-786220295">

Circulația între nodurile rutiere de la Șoimuș și Simeria, pe o porţiune de 13 km este închisă de astăzi până la mijlocul lunii noiembrie. Drumarii s-au mobilizat deja în zonă. Constructorul lotului 4 din autostrada Lugoj – Deva, lot aflat în lucru, va realiza legătura cu tronsonul Deva – Orăştie, care este deschis circulaţiei.

Până încep efectiv lucrările de racord, se munceşte la realizarea bretelelor de acces care vor asigura accesul spre nodul de la Şoimuş. În continuare, cele mai importante lucrări sunt cele grupate la versantul cu peştera cu lilieci. Se merge mai departe şi cu lucrările pentru siguranța circulației: montarea de parapet de protecție și panouri fono-absorbante, scurgerea apelor, realizarea taluzurilor, precum și lucrările de la Centrul de Întreținere Șoimuș, au anunţat cei de la DRDP Timişoara.

Antreprenorul estimează că intervenţia necesară realizării racordului va fi gata până în 15 noiembrie 2018. Până atunci, şoferii vor fi direcţionaţi pe DN 7, pe ruta Simeria-Deva.

Foto: CNAIR

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.