Stupoare la una din intrările în Timişoara. Ce scrie pe un panou...

Stupoare la una din intrările în Timişoara. Ce scrie pe un panou care îi invită pe oameni la referendum

0
DISTRIBUIȚI

referendum

Locuitorii din județul Timiș care intră în Timișoara din comuna Dumbrăvița sunt informați că referendumul pentru familie nu ar avea loc în acest sfârșit de săptămână, ci anul viitor.

Asta după ce mesajul scris pe un panou uriaș, amplasat într-o intersecție pe drumul care leagă Timișoara de Dumbrăvița, a fost redactat în mod eronat. Pe banner scrie nu o dată, ci de două ori că referendumul pentru familie va avea loc peste un an, între 6 și 7 octombrie 2019.

“6 – 7 oct.


2019. Sunt cetățean responsabil și merg la referendum”, este mesajul scris pe banner.

Reprezentanții Biroului Electoral Timiș ne-au declarat că situația va fi analizată și este posibil ca panoul să fie înlăturat, pentru că nu respectă realitatea și induce în eroare cetățenii. Deocamdată, nu a fost primită nicio sesizare în acest sens.

“Am fost informat cu privire la existența acestui panou, care are greșit anul organizării referendumului. Nu știm dacă voit sau nevoit s-a făcut asta. Am fost, l-am văzut, doar că se află pe domeniul privat, noi nu avem cum să intervenim”, a afirmat viceprimarul comunei Dumbrăvița, Arpad Mikloș.

Referendumul se va desfăşura pe parcursul a două zile, 6 şi 7 octombrie 2018, între orele 7:00 şi 21:00. Întrebarea care va fi adresată românilor la referendumul pentru redefinirea familiei va fi: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”.

Foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.