Sute de mii de țigări de contrabandă, găsite în curtea unei case

Sute de mii de țigări de contrabandă, găsite în curtea unei case

0
DISTRIBUIȚI

Sute de mii de țigarete au fost depistate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, după o razie fulger pe care au făcut-o în Arad. Oamenii legii au descins în urmă cu două seri, în data de 29 octombrie, pe strada Pădurii din Arad, în cadrul unui dosar penal pentru infracțiunea de contrabandă, coordonat de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

În curtea casei, în portbagajul unei mașini, au fost descoperite 39.780 de țigări de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător.


Mai mult, într-un container au fost găsiți 10 saci cu țigări și două baxuri, în total 120.000 de fire de țigarete netimbrate, toate provenite din activități de contrabandă. Întreaga marfă a fost confiscată.

Posesorul autoturismului în care a fost găsită marfa de contrabandă a fost reținut și prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Propunerea a fost respinsă, însă. În cadrul dosarului de cercetare penală întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, polițiștii continuă cercetările în vederea tragerii la răspundere penală a celor implicați în activitatea infracțională.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.