Concerte și concursuri inedite la cea de-a doua ediție a manifestării Timișoara...

Concerte și concursuri inedite la cea de-a doua ediție a manifestării Timișoara Tatoo Expo

0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a doua ediție a Timişoara Tattoo Expo, va avea loc în perioada 2 – 4 noiembrie la Restaurantul Universitar Politehnica de pe Aleea Studenților.

„Este un eveniment inspirat si dedicat atât artei tatuajelor, cât și artei desenului și a picturii, animat de alte ateliere conexe și muzic live. Va fi un weekend plin de culoare, care va avea laolaltă o sumedenie de artiști: tatuatori, desenatori, pictori, oameni creativi pregătiți să ne inspire prin munca și operele lor de artă și care la rândul lor vor putea participa în cadrul concursului organizat spre sfârșitul fiecarei zile“, anunță organizatorii acestei manifestări.

Programul manifestării care își deschide porțile vineri 2 noiembrie de la ora 12.00 include workshopuri de fantasy make up cu Anca Bobal, pictură cu Marius și Krisztina, pirogravură cu Termita, arta degustării vinului și diverse concursuri de tatuaje.

Vineri 2 noiembrie, de la ora 20.00, va avea loc un concert al formației NocturN.

NocturN a luat ființă în anul 2000 și era compusă din Dead Architect (chitări) și Malphas (tobe și voce). În anul 2006 după o serie de demo-uri apare albumul „Death Scent”, ce conține atât elemente oldschool de black metal cât și părți mai moderne ale acestui gen de muzică. În 2008 are loc primul concert care marchează șsi trecerea la voce a lui Dead Architect, urmat de apariția în 2009 a compilației „Hell has no gate, Yet Men will Dig to Enter” pe care trupa participă cu piesa Fleash of the Feeble.


După alăturarea lui Seer (chitară) și a lui Kroll (bass) trupei, aceasta susține în 2013 câteva concerte locale cât și un turneu împreună cu Argus Megere.

Tot în prima zi a manifestării, de la ora 22.00, va avea loc un concert al formației Blutrină.

Primul concert al formației a avut loc la începutul anului 2013, iar trei ani mai târziu trupa a lansat albumul „Looney Fuckin’ Grind”. Discul conține 18 piese brutale, amuzante și nonconformiste înregistrate în studioul Consonance. De la lansare, „Looney Fuckin’ Grind” a primit review-uri pozitive de la zine-uri din Polonia, Cehia, Portugalia și Ungaria și de asemeni, un review deosebit a fost primit din partea celor de la Legacy Magazine din Germania.

Sâmbătă de la ora 20.00 la fața locului va avea loc un concert Kello, iar de la ora 22.00 pe scenă vor evolua Mega Dillah și MC Kaos. Biletele pentru ediția din acest an a evenimentului costă 10 lei între orele 11.00 și 18.00 și 15 lei după ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.