Taximetriştii timişoreni ies în stradă. Ce îi nemulţumeşte

Taximetriştii timişoreni ies în stradă. Ce îi nemulţumeşte

0
DISTRIBUIȚI

După ce au decis să acţioneze în judecată Uber pentru concurenţă neloială, reprezentanţii Asociaţiei Banat Taxi au stabilit ca săptămâna viitoare să intre în grevă.


Timp de trei zile, taximetriştii vor protesta, pentru câteva ore, în faţa instituţiilor cheie din Timişoara.

„Datorită faptului că, de mai bine de un an, Asociația Banat Taxi împreună cu toate asociațiile din domeniul taximetriei, dar și cu dispecerele din Timișoara, am făcut nenumărate adrese către instituțiile statului care nu binevoiesc nici măcar să ne răspundă, având în vedere că ne este amenințat locul de muncă, având în vedere că se încalcă flagrant legea, am hotărât ca începând cu data de 14 noiembrie, de la ora 10 la 13, și continuând până în 16 noiembrie, să protestăm. Să ne spunem drepturile în stradă în fața instituțiilor, prin încetarea muncii în semn de protest”, transmite Asociația Banat Taxi”, se arată în anunţul postat pe pagina de Facebook a organizaţiei.

Taximetriștii sunt chemați la protest în fața Primăriei Timișoara în 14 noiembrie, în fața Prefecturii Timiș – în 15 noiembrie și din nou în fața Primăriei Timișoara în 16 noiembrie, între orele 10-13.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.