Crăciun cu muzică electronică alături de Gescu și Cezar, la a patra...

Crăciun cu muzică electronică alături de Gescu și Cezar, la a patra ediție „X-mas special”, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Fanii muzicii electronice sunt așteptați să sărbătorească Crăciunul alături de cunoscuții artiști români Cezar și Gescu! Sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 23.00, Bastionul Theresia (fostul spațiu Jazzissimo) prinde viață pentru ediția a patra a evenimentului „X-mas special”, marca Bipolar.

„Păstrăm tradiția de a celebra Crăciunul împreună, iar pentru ediția cu numărul patru îi aducem la Timișoara pe prietenii noștri Cezar și Gescu, iar alături de ei se va afla îndrăgitul artist local vlf! Așadar, abia așteptăm să ne petrecem împreună la <X-mas special> pentru al patrulea an consecutiv!”, au transmis organizatorii.

Soundul lui Cezar reprezintă puntea dintre nou și vechi, minimal, techno sau house și este recunoscut ca unul dintre deschizătorii de drumuri ai noului val, fiind printre capetele de afiș de la Sunwaves! Gescu este recunoscut pentru calmul și atenția la detaliu pe care o are când mixează și este considerat unul dintre cei mai versatili și constanți DJ de pe scena de muzică electronică din România.


Cei doi artiști au avut seturi memorabile vara aceasta la deschiderea, respectiv închiderea sezonului de vară Bipolar de la Ponton Casa Baraj din Văliug. Alături de ei va mixa și Vlf, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști locali, care este într-o continuă evoluție, fiind recunoscut ca un „party starter”.

Foto: Bipolar

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.