Materiale pirotehnice și țigări de contrabandă, confiscate de Poliția de Frontieră. Unde...

Materiale pirotehnice și țigări de contrabandă, confiscate de Poliția de Frontieră. Unde s-a realizat flagrantul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: criticarad.ro

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a anunțat, astăzi, prin intermediul unui comunciat de presă, că în ajunul Crăciunului au fost confiscate 1.668 de pachete cu ţigări de contrabandă și 7.068 bucăți materiale pirotehnice. Polițiștii de frontieră au observat,în jurul orei 11.30, în apropierea unei piețe din municipiul Drobeta Turnu Severin, un bărbat în timp ce scotea țigări și petarde dintr-un autoturism.


Alături de bărbat se afla şi soţia acestuia.

”Despre cele două persoane, domiciliate pe raza județului Mehedinți, se deţineau date că se ocupă cu traficul ilicit cu ţigări de contrabandă.La controlul autoturismului VW Passat, aparținând bărbatului, în vârstă de 37 de ani, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au descoperit în portbagaj, cantitatea de 1.626 de pachete cu ţigări, diferite mărci și 7.068 bucăți materiale pirotehnice, diferite tipuri, pentru care persoana nu avea documente de provenienţă. Totodată, la controlul efectuat asupra femeii, în vârsta de 33 de ani, a fost descoperită, ascunsă pe corp, cantitatea de 42 de pachete cu țigări, diferite mărci, pentru care aceasta nu deţinea documente de proveniență. Ţigările și produsele pirotehnice urmau să fie distribuite pe piaţa neagră din localităţile judeţului Mehedinţi”, se arată în comunicat.

A fost ăntocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar           marfa în valoare de aproximativ 22.500 de lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare  de aproximativ 12.000  de lei, a fost indisponibilizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.