Nicolae Robu, explicație mincinoasă în dosarul DNA al reabilitării blocurilor. Pe cine...

Nicolae Robu, explicație mincinoasă în dosarul DNA al reabilitării blocurilor. Pe cine acuză de ”interpretări” și ”tâmpenii”

1
DISTRIBUIȚI

Reapariția în spațiul public a informației publicate în premieră, acum câteva săptămâni, de PRESSALERT.ro că DLAF a găsit nereguli în modul de derulare a proiectelor de reabilitare termică a blocurilor și a trimis sesizări DNA, care deja are un dosar penal în care Nicolae Robu și alți angajați ai Primăriei Timișoara sunt suspecți, a provocat, astăzi, o nouă răbufnire nervoasă a primarului.


”Am văzut că s-a dat ceva. Acestea sunt interpretări și tâmpenii. Este o anchetă care se defășoară la DNA și DLAF evident că trebuie să trimită toate documentele celor care fac ancheta. (…) Nu s-a întâmplat absolut nimic semnificativ. Astea sunt speculații și dezvoltări fără sens”, a declarat primarul.

Nicolae Robu a explicat că a spus ”tâmpenii” referindu-se la cele publicate de jurnaliștii care au scris despre constatările DLAF. ”Cei ce intepretează altfel decât e cazul să intepreteze ce se întâmplă. Aceste instituții și-au făcut datoria. Evident că dacă nu ar fi acele indicii nu s-ar face nicio cercetare. Se vor clarifica lucrurile. Oricum, am fost asigurat de cei din primărie că nu a fost nicio fraudare, că nimeni nu a avut niciun câștig personal. Nu s-a produs o înșelătorie a fondurilor europene, nici măcar în interesul orașului, ci pur și simplu a fost o neînțelegere într-un anumit context al unor lucruri, cu acel conform cu originalul. Cei ce au spus conform cu originalul, asta îmi spun ei mie și eu o spun mai departe, public, spun că ei au avut în vedere originalul noului proiectant, care l-au angajat când cel inițial a refuzat să dea documentele”, a susținut Robu.

Explicația lui Robu privind documentele semnate conform cu originalul este una care nu are legătură cu realitatea pentru că pentru obținerea fondurilor europene au fost depuse documentele realizate de Proiect C&A SRL, cu ștampila acestei societăți, după ce s-au schimbat anumiți indicatori de către angajații unei alte firme care pentru acest proiect nu a avut contract cu Primăria Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.