SCM Politehnica, depășită greu în final de CSM București. Timișorenii riscă să...

SCM Politehnica, depășită greu în final de CSM București. Timișorenii riscă să piardă locul 3 la capătul turului

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a cedat pe terenul puternicei CSM București. Gazdele s-au impus cu 22-20 după un final de meci foarte strâns, în care ambele combatante au irosit mai multe atacuri. Timișorenii riscă să cadă de pe podium la finele turului după acest rezultat.

Gazdele de la CSM, locul 2 cu un joc in minus, au controlat in mare parte jocul pe tabelă. A fost 6-3 pentru bucureșteni in primele minute, scor la care banca timișoreană a fost sancționată pentru protestele antrenorului Pero Milosevic iar echipa vizitatoare a rămas temporar in inferioritate numerică pentru prima dată in această intâlnire.

Poli nu a cedat și s-a apropiat la două goluri după ce CSM București a condus și cu 9-5.


Mai mult, in ultimul minut al primei părți Fenici și-a adus echipa la doar o reușită distanță. La pauză avea să fie insă 10-8 pentru gazde.

In partea a doua echipa din Capitală a revenit la ecartul ”obișnuit”. 20-16 era scorul in favoarea amfitrionilor după 47 de minute de joc in urma reușitei lui Vrazalic. Cu șapte minute inainte de final insă Sadoveac și-a readus echipa in cărți pentru măcar un punct (20-19 pt. CSM). Iar apoi Marjanovic a făcut 20-20 printr-o reușită spectaculoasă, dar Onyejekwe a replicat rapid pentru CSM (20-21). După câteva ratări de ambele părți bucureștenii au punctat in penultimul minut prin Ramba și s-au impus la două goluri diferență.

SCM Poli (marcatori): Sadovea 6 goluri, Fenici 6, Marjanovic 4, V. Milosevic 2, Păiuș 1, Orbovic 1.

CSM București a revenit pe primul loc, in timp ce SCM Poli poate pierde locul 3 la finele turului.

Pentru SCM Politehnica urmează in campionat ca in prima rundă a returului să se deplaseze la Turda, pentru duelul cu Potaissa, programat la mijlocul săptămânii viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.