Amendă usturătoare pentru organizatorul Diskoteka Festival. Care este motivul

Amendă usturătoare pentru organizatorul Diskoteka Festival. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2048802946">

Polițiștii locali au efectuat, în ultima perioadă, mai multe controale cu scopul identificării organizatorilor de evenimente care nu respectă legislația și împânzesc orașul cu afișe și postare publicitare, pe care le lipesc în locuri neautorizate.

Astfel, un organizator de evenimente din București, SC Diskoteka Festival SRL, a fost sancționat deoarece a lipit postere publicitare pe stâlpi, clădiri sau transformatoare de curent din zone precum Calea Șagului, Aleea FC Ripensia, Str. Cluj, Eroii de la Tisa, L. Rebreanu și Parcul Central.

„Au fost încheiate pe numele societății un număr de 7 procese verbale de constatare a contravenției, în valoare totală de 7.000 lei”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Potrivit reprezentanților instituției, conform HCL 371/2007, atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi cuprinse între 1.000 și 2.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.