Șoferi amendați pentru că au blocat accesul în curți, garaje sau parcări,...

Șoferi amendați pentru că au blocat accesul în curți, garaje sau parcări, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au ars la buzunare, doar în această lună, zeci de șoferi certați cu bunul simț, care și-au lăsat mașinile pe unde au apucat.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Timișoara, s-a constatat că în ultima perioadă a crescut numărul sesizărilor privind oprirea sau staționarea în dreptul accesului în curți, în parcări sau în garajele unor imobile sau chiar accesul în incinta unor instituții sau societăți comerciale. Astfel, șoferii care au parcat aiurea i-au pus pe proprietari în imposibilitatea de a-și folosi autoturismele.

“În ultimele zile, astfel de situații au fost întâlnite pe B-dul Revoluției, str. Gh. Leahu, Martir Sebastian Iordan, Actorilor, Luminița Boțoc. De la începutul acestui an au fost aplicate un număr de 46 sancțiuni contravenționale pe această linie”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Reprezentanții instituției le atrag atenția șoferilor să nu oprească sau să staționeze astfel, deoarece riscă sancțiuni drastice și chiar ridicarea mașinilor împreună cu reprezentanții Societății Drumuri Municipale.


Sancțiunile referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.