ASU Politehnica a mai luat doi jucători şi a renunţat la un...

ASU Politehnica a mai luat doi jucători şi a renunţat la un nou sosit. Cu „Băieţii în ghete” a semnat un talent local înregimentat iniţial de Rapid

0
DISTRIBUIȚI
Fabio Trip, în tricoul Rapidului. Foto: fcrapid.ro

ASU Politehnica a făcut noi mutări în lot înainte de deplasarea la Oradea. Cu „Băieţii în ghete” a semnat încă un mijlocaş ofensiv, timişoreanul Fabio Trip, un junior de mare perspectivă care a efectuat pregătirea de iarnă cu Rapid Bucureşti, club din Liga a III-a care iniţial îl anunţaseră oficial în lot. De asemenea, la formaţia pregătită de Cosmin Petruescu va sosi din nou sub formă de împrumut Radu Motreanu.

În schimb, alb-violeţii au anunţat azi că nu mai mizează pe Radu Rogac, fundaş moldovean care lipsise de la prezentarea echipei pentru că actele sale nu erau rezolvate.


În cele din urmă mutarea sa pe Bega a căzut. Timişorenii poziţionaţi pe 11 în B mai aşteptau şi lămurirea situaţiei paraguayanului Jorge Alvarenga, absent de asemenea de la evenimentul de ieri.

Pe lângă cele cinci achiziţii anunţate, ASU Poli are parte şi de întăriri pe ultima sută de metri. Astfel, clubul a oficializat sosirea lui Fabio Andrei Trip (18 ani), tânăr de profi ofensiv format la LPS Banatul şi care până în iarnă a jucat la formaţia Centrului de Pregătire Timişoara, echipă la care a fost şi titular în ediţia trecută a Ligii a III-a. În urmă cu o lună Rapidul din C anunţa o înţelegere pe doi ani şi jumătate cu Trip, care a efectuat sub comanda lui Daniel Pancu şi stagiul din Antalya după ce debutase cu gol în teste pentru giuleşteni. Până la urmă acesta a ales să rămână aproape de familie şi a semnat pe trei ani cu „Băieţii în ghete”.

Lotului pregătit de Cosmin Petruescu i se va alătura din nou şi Radu Motreanu, tot sub formă de împrumut de la ACS Poli, club la care fundaşul dreapta nu a mai dorit să continue în această iarnă. Deocamdată el nu a fost anunţat oficial la alb-violeţi.

Pentru jocul de mâine (ora 11), din deplasare cu Luceafărul, ASU Poli nu va putea miza pe fundaşul Ionuţ Coadă (fractură la coaste).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.