Primăria Timișoara vrea să cumpere o clădire cu peste trei milioane de...

Primăria Timișoara vrea să cumpere o clădire cu peste trei milioane de euro în centrul orașului. În ce vrea să o transforme

1
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Timișoara se gândesc să cumpere o clădire aflată la câțiva metri de sediul instituției. Este vorba de fostul sediu al Banc Post, situat pe B-dul Mihai Eminescu, nr. 2. Proprietarul imobilului vrea să-l vândă în schimbul sumei de 3,3 milioane de euro, fără TVA, sau să-l închirieze pentru 33.573 euro/lună.

Clădirea este compusă din subsol, plus parter și trei etaje, precum și mansardă cu suprafață utilă de 3377,53 mp și 850 metri pătrați de teren.

Potrivit unui proiect de hotărâre votat de aleșii locali în ultimul plen, Primăria Timișoara este interesată să cumpere clădirea, în acest sens fiind mandatat executivul și Comisia de negociere cu terții pentru a negocia achiziționarea imobilului.

Din documentația care însoțește proiectul aflăm că municipalitatea are în vedere cumpărarea clădirii ținând cont de “criza puternică de spații de lucru a Primăriei Timișoara și faptul că este în imediata vecinătate”.


Asupra clădirii nu figurează litigii pe rolul instanțelor judecătorești sau cereri de revendicare.

1 COMENTARIU

  1. Primaria vrea sa cumpere cladirea asta, dar lasa in continuare nefoloste sute de spatii in oras !!!
    Nu mi se pare normal sa ai cladiri pe care le tii goale (sa bantuie aurolacii prin ele !!!) si sa cumperi alta. Oare cu banii astia nu se por repara cele parasite ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.