Brașovean reținut după ce a atacat o femeie pe stradă în Timișoara....

Brașovean reținut după ce a atacat o femeie pe stradă în Timișoara. Ce a încercat să facă

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secţiei 2 Urbane Timişoara au reușit, aseară, să prindă în doar câteva ore un bărbat care a atacat o femeie de 46 de ani. Aceasta i-a sesizat că în jurul orei 22.10, în timp ce se deplasa pe strada Electronicii, o persoană a atacat-o și a încercat să o deposedeze, prin violenţă, de portofel.


Î

n urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, poliţiştii Sectiei 2 Poliţie Urbane Timisoara, l-au identificat pe bănuit, un tânăr de 23 ani, din judeţul Braşov. A fost reţinut de către poliţişti pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru continuarea investigațiilor. Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă la tâlhărie.

Polițiștii recomandă cetățenilor ”să nu vă puneţi în pericol integritatea corporală sau chiar viaţa în încercarea de a reţine sau opri prin forţe proprii o astfel de persoană. Fiţi atent la derularea faptelor, ora desfăşurării, semnalmentele răufăcătorului şi alertaţi Poliţia cât mai repede posibil”.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.