CNAIR, campanie de imagine. Un nou clip cu zeci de utilaje şi...

CNAIR, campanie de imagine. Un nou clip cu zeci de utilaje şi muncitori pe autostrada Lugoj – Deva VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Aflat în plină campanie de imagine, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România a prezentat noi imagini de pe şantierul autostrăzi Lugoj – Deva. Iar acestea arată că acolo se munceşte, sunt numeroase utilaje şi muncitori pe şantier. De asemenea, se vede că se lucrează la noul nod de la Holdea şi la breteaua de acces care face legătura dintre autostradă şi drumul naţional pe care şoferii trebuie să coboare pentru a continua drumul spre lotul 2, parţial finalizat de mai mult timp până la Margina.


Muncitorii au aşternut şi mare parte din asfalt, pe porţiuni importante din acest lot, în alte zone aşteptându-se aşternerea acestuia.

Conform ultimelor date oficiale, stadiul lucrărilor a ajuns pe acest lot la 92,5% din total. Vă reamintim că în urmă cu două săptămâni ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, însoţit de şeful CNAIR, Narcis Neaga, au vizitat şantierele de pe autostrada Lugoj – Deva.

Vă reamintim că doar în urmă cu o zi compania publicase un clip asemănător cu mobilizarea de pe lotul 4 al șantierului Autostrăzii Vestului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.