Expoziția de fotografii Lupus et Lumen, cu Oscar Iustin, la Timișoara

Expoziția de fotografii Lupus et Lumen, cu Oscar Iustin, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Joi, 4 aprilie, la Timișoara va avea loc vernisajul expoziției de fotografie „Lupus et Lumen”, a artistului timișorean Oscar Iustin. Evenimentul va începe de la ora 18.00 și va fi găzduit de Galeria de Artă a Primăriei Timișoara, situată pe Bulevardul M. Eminescu 3.

Expoziția cuprinde 20 de opere de fotografie artistică în stil simbolistic reinterpretat, centrat pe ființa umană.

„Lumina fără întuneric este ca albul fără negru. Reprezentarea lupului din noi este adusă la rang de artă într-o expoziție mai puțin obișnuită la Timișoara.


Simbolismul nudului este armonios interpretat de obiectivul artistului fotograf pentru a răspunde la întrebarea «Cine sunt eu? Cine suntem noi?»”, transmit organizatori ai evenimentului.

Oscar Iustin a rămas în fascinația artei fotografice încă de la vârsta de 14 ani când s-a bucurat de primul aparat de fotografiat primit de la bunica sa Margareta, focalizându-se în decursul evoluției sale de artist fotograf pe subiecte care i-au fost tot timpul dragi: oamenii și emoțiile.

În anul 2010 a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă din Timișoara, specializându-se pe fotografie și a realizat mai multe expoziții comune și personale, printre care amintim „TransAparent”, o expoziție de succes din 2013.

Autorul le propune timișorenilor să se redescopere la această nouă expoziție fotografică, ce va fi deschisă publicului în perioada 4-18 aprilie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.