Gestul sfidător făcut de Titu Bojin la conferința județeană a PSD Timiș....

Gestul sfidător făcut de Titu Bojin la conferința județeană a PSD Timiș. Ce i-a atras atenția lui Călin Dobra

0
DISTRIBUIȚI

Președintele UNPR Timiș  și fostul lider al PSD Timiș, Titu Bojin, a produs momentul zilei la conferința extraordinară a social democraților unde își aleg noua conducere județeană. ”Am cererea de înscriere pentru candidatura la funcția de președinte al PSD Timiș, în 2020. După ce unii m-au dat pe topogan în jos, în mod nemeritat, în 2020 mă voi întoarce. În funcție de ce va decide noua conducere a PSD Timiș, voi vedea.


Oricum, rămânem împreună la consiliul județean până în 2020”, a spus Bojin, fluturând o mapă cu însemnele PSD. Gestul lui Bojin intervine după o serie de negocieri purtate de acesta cu Liviu Dragnea pentru a se întoarce ca președinte al filialei, dar fără succes.

Bojin nu a pierdut ocazia să-i arunce o ”săgeată” președintelui interimar Călin Dobra, aflat în conflict cu mai mulți primari PSD, și a cerut ”să rămâneți uniți, să treceți peste orice. Văd că sunt și mulți primari lipsă”. Liderul UNPR a anunțat că ”observați că am am spus noi, PSD. Vrea cineva sau nu, eu tot pesedist sunt. O să-mi fac datoria față de partid indiferent unde sunt pe listă”. Liderul UNPR Timiș i-a atras atenția lui Dobra că va trebui să găsească o soluție ca la consiliul județean să obțină voturile PNL ca să poată trece proiectle care au nevoie de două treimi și a promis colaborarea UNPR ”cât timp va exista corectitudinea necesară”.

La finalul discursului, liderul UNPR Timiș, Titu Bojin a anunțat că nu lasă cererea pentru că pesediștii au astăzi mult de lucru, dar că se întâlnește cu Călin Dobra săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.