Apare un nou drum județean lângă Timișoara. Șoferii vor ajunge mai repede...

Apare un nou drum județean lângă Timișoara. Șoferii vor ajunge mai repede de pe autostradă la aeroport

0
DISTRIBUIȚI

Vești bune pentru șoferii din vestul țării. În viitorul apropiat, aceștia ar putea ajunge mai repede de pe autostradă la Aeroportul Internațional Timișoara. Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că acest lucru va fi posibil după ce va fi realizat un nou drum județean, prin spatele comunei Remetea Mare.

“Unul dintre proiectele importante este asigurarea unui nou drum județean și o nouă legătură din Remetea până la centura Timișoarei și legătura cu aeroportul.


De fapt, accesul de pe autostradă de la descărcarea de pe autostradă de la Izvin vom face un nou drum județean prin spatele comunei Remetea și acces direct la centură, un acces mult mai facil, vom ocoli și comuna Remetea și vom avea un acces la aeroport de pe autostradă mult mai rapid”, a afirmat Călin Dobra.

Potrivit șefului CJ Timiș, în acest moment este în lucru documentația pentru a scoate la licitație realizarea studiului de fezabilitate. Călin Dobra speră că și Primăria Ghiroda se va implica în acest proiect pe care-l consideră unul important.

“Pot să vă spun doar că este un drum important, unde sper ca împreună cu Primăria Ghiroda, care și-a dat un acord de principiu, să realizăm această investiție în parteneriat. Și anume, Primăria Ghiroda să rezolve parte din investiție pe tronsonul de drum care străbate raza administrativă. Aici discutăm de o facilitate pentru aeroport, în mod special, un acces mult mai facil înspre aeroport de pe autostradă”, a detaliat șeful CJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.