Mișcare de ultimă oră a polițiștilor cu interlopul Lucian Boncu UPDATE 2...

Mișcare de ultimă oră a polițiștilor cu interlopul Lucian Boncu UPDATE 2 Decizia instanței și ce a susținut Boncu

0
DISTRIBUIȚI

Dimineață agitată pentru polițiștii Serviciului Poliției Rutiere din cadrul Poliției Timiș – în această dimineață, în jurul orei 8,30, l-au dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara pe interlopul Lucian Boncu. Vă reamintim, acesta a fost reținut, ieri după amiază, după ce în probele de sânge, care i-au fost recoltate după ce în 17 februarie a lovit cu mașina o femeie de 73 de ani, care ulterior a decedat, s-a descoperit cocaină.

Boncu, care de-a lungul timpului a fos implicat în mai multe scandaluri între grupările rivale din lumea interlopă timișoreană și prietenul de chefuri al lui Iona Nasleu, omul de încredere al primarului Nicolae Robu, a fost acuzat de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihotrope active. Boncu are o condamnare cu suspendare cu termen de încercare de doi ani pentru amenințare.


De asemenea, Boncu a primit o amendă penală pentru scandalul de la mall.

Încătușat, Lucian Boncu a fost dus la audieri, sub privirile apropiaților care s-au adunat la poarta Palatului Dicasterial. După audieri, procurorul de caz va decide dacă îl va duce în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă sau îl va lăsa în libertate sub control judiciar.

UPDATE 1 Procurorul a decis să ceară instanței arestarea preventivă a lui Lucian Boncu pentru cele două infracțiuni de care este acuzat.

UPDATE 2 Lucian Boncu a fost dus în fața unui magistrat de la Judecătoria Timișoara unde a susținut, ca și în fața procurorului, că nu s-a drogat cu cocaină, ci a luat niște pastile de slăbit care conțin sibutramină. Avocatul a invocat faptul că rezultatele pentru testul care a stabilit că a consumat droguri au fost obținute fără respectarea procedurilor. Judecătoria Timișoara a decis cercetarea în stare de libertate a lui Boncu, sub control judiciar. Parchetul are 48 de ore pentru a contesta decizia instanței de fond.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.