Spargere în miez de noapte. Hoții au plecat cu seiful UPDATE Jaf...

Spargere în miez de noapte. Hoții au plecat cu seiful UPDATE Jaf de aproape 200.000 de euro

0
DISTRIBUIȚI

Persoane necunoscute au intrat prin efracție, noaptea trecută, în sediul unei companii de transport marfă de pe raza localității arădene Cicir. Spărgătorii au plecat din clădire cu un seif.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad se află la fața locului și efectuează cercetări. Conform aradon.ro, imobilul societății comerciale are pază permanentă și este dotat cu camere de supraveghere.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Potrivit unor surse judiciare, seiful era plin cu bani. Deocamdată nu se știe la ce valoare se ridică prejudiciul.

UPDATE 2 Banda de hoți a dat spargerea la două birouri ale unor firme cu sediul în localitatea Cicir.


„În seara zilei de 4 aprilie, în jurul orei 10.40, persoane necunoscute au pătruns în birourile a două societăți comerciale de pe raza localității Cicir. Dintr-un birou a fost sustras un seif metalic în care se găseau acte de firmă și suma de aproximativ 160.000 de euro, atât în lei cat și în valută. Din al doilea birou au fost sustrași 28.500 de lei și 4.850 de euro. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, a transmis IPJ Arad.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.