Turneu european pentru timișoreanca Minola și colegii ei din RUA. Melomanii pot...

Turneu european pentru timișoreanca Minola și colegii ei din RUA. Melomanii pot participa la un concurs inedit

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreanca Minola Szikszai, solista formației Royal Unknown Artist (RUA), se pregătește să susțină alături de colegii ei de trupă un turneu care va include câteva concerte în Ungaria, Germania și Serbia, alături de mai multe apariții în țara noastră. Seria de concerte debutează în data de 4 mai la Budapesta unde trupa va cânta în Analog Music Hall, urmând mai apoi apariții în Berlin, Hanovra, Leipzig, Dresda, Buxtehude, Seghedin și Zemun. Alături de aceste apariții peste hotare formația va susține un concert în 16 mai la Dudeștii Vechi, evenimentul find inclus în ediția din acest an a Embargo Fest.


În luna martie a acestui an, RUA a lansat single-ul „I Know You’re Listening “, iar cu aceast[ ocazie fanii trupei au ocazia să participe la un inedit concurs.

Este vorba de campania „Mergi cu RUA la Berlin“, care se desfășoară până pe 15 aprilie. Amănunte despre acest concurs se pot obține pe pagina de Facebook a formației, iar premiul cel mare al acestei campanii constă într-un city break la Berlin pentru două persoane.

Timişoreanca Minola Szikszai a devenit cunoscută graţie primului concurs de talente desfăşurat la televiziunile autohtone, Alege A.S.I.A, în urma căruia s-a înfiinţat trupa Pops, formaţie care a cântat în anul 2003 pe una din scenele festivalului Sziget din Budapesta. Pasiunea pentru muzică a artistei care s-a născut în 13 iulie 1988 a venit din fragedă copilărie și înainte de a se muta la București unde a devenit cunoscută pe plan național, Minola a activat și în două trupe locale. În 2016, Minola a revenit în fața melomanilor sub titulatura de Royal Unknown Artist şi a lansat albumul de debut „Transcendent Love”.

Foto: Facebook Minola Szikszai

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.